KD på Folkemødet 2015

Selv om det er valgkamp, har KD været med på Folkemødet på Bornholm.

Under Billeder kan du se nogle flere billeder fra KD's stand og nedenunder og til højre kan du læse om de møder hvor vi har deltaget.

Staten ejer ikke vore børn

Skiftende regeringer indretter bevidst samfundet sådan, at staten er nødt til at overtage pasning og opdragelse af vore børn. Det mener Kristendemokraterne. Når begge forældre skal mest muligt ud på arbejdsmarkedet, så er konsekvensen, at de mangler tid til at varetage forældrenes opgaver og ansvar.
[Klik for udførlig beskrivelse]

Liberalistiske krisetider for erhvervslivet

Mindre erhvervsdrivende har størst vækst i ansatte, omstillingsparathed, og har bragt Danmark lettere gennem krisen end vore nabostater. Det postulerer KD, som ser liberalistiske åbningstider og manglende planlove som en trussel mod nærmiljø og en rig variation af leveforhold i by og på land. 
[Klik for udførlig beskrivelse]

Tillid skaber værdi og værdighed

Tillid er godt – men kontrol er bedre! Dette mantra har skabt et system, hvor man kontrollerer kontrollen af kontrollanten. At være arbejdsløs i dette system er demotiverende, nedgørende og udsigtsløst. Tænk om man vendte det om og sagde: Kontrol er nødvendig, men tillid skaber værdi og værdighed.
[Klik for udførlig beskrivelse]

Lykken er størst på landet

Hver syvende ville helst bo på landet. Det er tre gange flere, end der bor i dag. Problemet er manglende politisk vilje til at investere penge og energi i landområderne, så de kan klare sig selv. Hør oplæg og debat med Steffen Damsgaard, Landdistrikternes Fællesråd og Stig Grenov, KD's landsformand. 
[Klik for udførlig beskrivelse]