Tak for tilliden!

En stor tak til alle, der har støttet KristenDemokraterne ved det netop overståede Folketingsvalg. Tak til skoler og foreninger, der har husket os til deres debatmøder. Og tak til de lokale medier, for en fair dækning af vores valgkamp.

Desværre lykkedes det heller ikke denne gang for KristenDemokraterne at komme i Folketinget. Men her i Østjyllands Storkreds kan vi til gengæld gælde os over stor fremgang. Helt præcist her vi fået 49,7% flere stemmer nu, end ved Folketingsvalget i 2011. Hvis denne positive udvikling også slår igennem ved det kommende By- og Regionsråds valg, vil det åbne nye døre for os. Bl.a. rykker muligheden for en plads til KristenDemokraterne i Regionsrådet, betydeligt tættere på. Det vil give konkret indflydelse på bl.a. psykiatri- og hospice området, for blot at nævne to eksempler.

Nu skal resultaterne af valget studeres nærmere, og vores valgstrategi evalueres. Men KristenDemokraterne har ingen planer om, at opgive kampen for et Danmark præget af det kristne menneskesyn, og med respekt for vores rige, kristne kulturarv. 

Med venlig hilsen
Simon Overby Kristensen

Simon Overby Kristensen

Kandidat i Horsens
Østjylland

Bøgebjergvej 7, Føvling
8740 Brædstrup
Tlf: 75763010
Email