Velkommen til Kristendemokraterne i Viborg

"Kan man bygge et specielt kristent rensningsanlæg eller en speciel kristen vej?" blev en Kristendemokrat en gang spurgt, og svarede: ... [Læs mere]
Information om Kommunalvalget d. 19. november

Valgprogram

Læs vores fulde valgprogram

Kandidatliste

KD opstiller 6 kandidater til kommunalvalget, som du kan læse om her

Spidskandidat

Kristendemokraternes spidskandidat til Viborg Byråd hedder Knud Gaarn-Larsen. Se ham præsentere sig selv i de to videoer nedenfor.

(For information om regionsrådsvalget i region Midtjylland, henvises til regionsforeningens hjemmeside.)

   KD klar til valg i Viborg Kommune

Alle snakker om at styrke lokalsamfund og små enheder. Få gør noget ved det.

"Vi vil ikke bare se på at kommunen sejler i retning af mere centralisering og større enheder. Stemmer man på det samme, så får man det samme," siger Knud Gaarn-Larsen, der blev valgt til Kristendemokraternes spidskandidat på partiets opstillingsmøde i Møldrup mandag den 2. september.

Ud fra partiets program blev man på opstillingsmødet enige om især at satse på fire områder, og ikke underligt har Kristendemokraterne sat en styrkelse af familierådgivningen højest på deres liste.

"Her snakker vi om bløde værdier, der indeholder forebyggelse, omsorg, livsindhold og værdi, og så er vi sikre på at der på sigt er store samfundsøkonomiske besparelser," siger Knud Gaarn-Larsen, der tilføjer at man heller ikke må glemme at styrke skolen, at sikre en udvikling af hele kommunen og endelig vil partiet slå til lyd for en højere grad af recirkulering, for at reducere affaldsmængderne i kommunen.


Bred liste

Foruden Knud Gaarn-Larsen fra Frederiks kom Brita Bach Pedersen, Vindum, Tommy Dalgaard, Tjele, Berit Stæhr Gregersen, Bjerring,  Kirsten Petersen, Møldrup og Ingrid Bak, Bjerringbro på listen, hvor man endnu har et par pladser ledige, da et par udbad sig betænkningstid, før deres endelig afgørelse.

Der er altså tale om en meget bred liste med kandidater spredt over store dele af kommunen. Der er også en pæn spredning i alderen og erhvervsmæssig baggrund.

[Læs mere om kommunalvalget]
Spidskandidat til Regionsvalget 2013

Jens Ove Kjeldsen, Hammerum, blev d. 17. januar opstillet som KD's spidskandidat til regionsvalget 2013. Læs mere om opstillingen på regionsforeningens hjemmeside eller Jens Ove Kjeldsens personlige side.Møde med Landsformanden i Skjern

Lørdag, den 19. januar

talte landsformand Stig Grenov
i Skjern Kulturcenter.

Vestjyderne tog hjertevarmt imod Kristendemokraternes (KD) landsformand Stig Grenov lørdag formiddag i Skjern Kulturcenter, hvor 55 personer havde valgt at bruge et par timer på at høre Stig Grenov’s bud på
”Har krisen råd til mennesket”.

Med fokus, klarhed og kant kom Stig Grenov rundt om mange emner i danskernes hverdag, som bliver mere, mere stresset og vanskelig ... [Læs mere]
Folketingsvalget

Se lokal information om folketingsvalgets resultater og kandidater.
Frederiks
[send mail]
86 66 14 49

Møldrup
[send mail]
86 69 14 42
Bjerringbro
[send mail]
86 68 21 02Kristendemokraterne i Viborg arbejder for:

  • Gode rammer for beboerne i hele kommunen
  • Familiens trivsel
  • Respekt for den enkelte
  • Omsorg for mennesker med behov for hjælp
  • Mindre "minuttyranni" i ældreplejen

Kristendemokraterne mener dertil, at overdreven kontrol bør afløses af tillid og anerkendelse.

Læs mere i vores valgprogram.
Sådan bliver du medlem:

Som medlem er du med til at bevare og styrke Kristendemokraterne som politisk parti.

Som medlem modtager du tilbud om deltagelse i politiske møder, kurser og indflydelse i det omfang, du ønsker. Dertil partibladet og tilbud om modtagelse af partiets aktuelle nyhedsbrev over e-mail.

Et medlemskab koster p.t. årligt kr. 375,- for enkeltpersoner og kr. 650,- for ægtepar.

Tilmeld dig online eller kontakt lokalformanden for nærmere information.
Formand:
Ingrid Bak
Madekildeengen 6
8850 Bjerringbro
Tlf: 86 68 21 02
[Send mail]

Antal besøgende: 2062