Folketingskandidat

Niclas Aarestrup

Navn: Niclas Aarestrup

Alder: 50 år
Stilling: Selvstændig
Fødested: Helsingør
Hjemby: Assens

Mærkesager:
Energi og miljø hænger vel tæt sammen, mener jeg, og har min særlige bevågenhed. Forsyningssikkerhed er blevet et brandvarmt emne i år og understreger vigtigheden af, at vi i videst muligt omfang kan være selvforsynende. At plastre land og hav til med vindmøller og solceller løser dog ikke hele problemet og derfor mener jeg også vi skal åbne for moderne kernekraft herhjemme.

Dernæst interesserer jeg mig særligt for transport og ser en effektiv og godt sammenhængende kollektivtrafik som en måde at både forbedre vores klima og samtidigt medvirke til at nedbringe trafikken på vejene. Det er lykkedes andre steder, så kan det også lykkes herhjemme. Samtidigt kan det have en social effekt også, da vi ofte ser at dem med lavere indkomst er mere tilbøjelige til at være afhængige af kollektivtrafik. At vi netop nu ser ind i omfattende besparelser, er en mindre katastrofe! 

Hvorfor er du KD’er?
Jeg er KD’er fordi jeg i KD har fundet et parti med respekt og omsorg for individet, et parti som ser familien som en kerneværdi og børnene som centrum i dette. Stor fokus på psykiatri- og handicapområdet samt klima var det som lukkede aftalen for min del. 

Hvad vil du gøre for Fyn?
Fyn og fynboerne fortjener en stærk og billig kollektivtrafik, hvor et forsøg med billig eller gratis kollektivtrafik kunne være et startskud. Det kan hjælpe med til at gøre hele Fyn mere attraktivt at bo og arbejde på, end det allerede er. 

Min politik i en sætning:
Et stærkere, bedre og mere grønt Danmark. Nu, og i fremtiden.

MichelleWestGradueret baggrund

Følg Niclas på Facebook

Følg Niclas på Twitter