Aktuelt fra Storkreds Fyn

KD-Rap og Poul Krebs

– Vi deltager med politiske budskaber, happenings og vores helt egen KD-rapper, Denise, når der er Demokratifestival den 5. juni i Ollerup på Sydfyn fra klokken 11. Kom endelig og vær med denne grundlovsdag og tag familie og venner med.
Du må gerne være aktiv i KD-standen, men det er også dejligt, hvis du bare møder op og har en hyggelig dag. Poul Krebs er på scenen fra klokken 18, der er Kalles Trommeshow til børn, politiske taler, uddeling af folkets journalistpris mm.
Læs mere her: https://www.demokratifestival.dk/ og kontakt sekretær Maria av Skarði, hvis du har spørgsmål 06mskardi@kd.dk

Værdigrundlag og vedtægter

– KD Fyn har flere forslag, som der arbejdes med på landsplan – bl.a. vedtægtsændringer og input til vores kommende værdigrundlag.

Aktivitet i udvalg

– Vi har fynske medlemmer og/eller tovholdere i KD´s socialpolitiske udvalg, idræts- og kulturudvalg, retsudvalg, familieudvalg, transportudvalg, udenrigspolitisk udvalg, IT og digitaliseringsudvalg, fødevare-, landbrug- og fiskeriudvalg samt udlændinge- og integrationsudvalget.
Så hvis du har spørgsmål – eller eventuelt selv kunne tænke dig at deltage i et udvalg, hvor politikken bliver formet, så skriv endelig til sekretær Maria J

Ny bestyrelse i Odense

– Der har været generalforsamling i KD Odense, hvor formand Simon Lavdal blev genvalgt. Med i bestyrelsen er næstformand Hanna-Maria Smed Molte Lyng, sekretær Maria av Skarði, bestyrelsesmedlem Torben Bundgaard. Og tak til Anders Friis Knudsen, som har sagt ja til at fortsætte som revisor.

Med på landsmøde?

– Vi vil gerne høre fra medlemmer, som ønsker at være delegerede ved årets KD-landsmøde i Middelfart 14. og 15. oktober. Her har du mulighed for at sige JA eller NEJ til forslag omhandlende vores partis fremtid, komme med egne input og have det hyggeligt og sjovt med dine partifæller.    

Vi håber at se dig i Ollerup den 5. juni!