Det Nyeste Nummer af IDÉ POLITIK er Ude Nu!

Vi er glade for at annoncere, at det seneste nummer af KristenDemokraternes medlemsblad, IDÉ POLITIK, nu er tilgængeligt. 

I dette nummer præsenterer vi en dybdegående reportage fra vores seneste landsmøde, hvor vi med stolthed vedtog vores nye værdigrundlag. Dette grundlag bringer os i tråd med vores søsterpartier, især i de nordiske lande, og markerer et vigtigt skridt fremad for vores parti. Du kan læse det fulde værdigrundlag i bladet.

Derudover indeholder bladet et spændende interview med KDU formand Hanna-Maria Lyng, som deler sine oplevelser fra en inspirerende studietur til Bruxelles. Herunder et mindeværdigt møde med EPP-præsident Manfred Weber.

Inge Maria Kristensen deler indsigter fra hendes erfaringer som byrådsmedlem i Varde Kommune og Niclas Aarestrup, reflekterer over en lærerig og udbytterig tur til Folkemødet på Bornholm, hvor vi igen i år deltog med et telt.

I dette nummer siger vi også farvel til vores partisekretær Tage Sørensen og bringer Jeppe Hedaas formandsberetning som den blev leveret på landsmødet.

Klik på linket herunder, dyk ned i de inspirerende historier, og bliv klogere på KristenDemokraterne og de engagerede mennesker bag partiet. Vi ser frem til at dele vores visioner og værdier med jer alle.

Du finder det seneste nummer, ligesom et arkiv af flere tidligere numre her