14. jun 2023

KristenDemokraterne går officielt i gang med indsamlingen af vælgererklæringer ved Folkemødet

KristenDemokraterne går officielt i gang med indsamlingen af vælgererklæringer ved Folkemødet

KristenDemokraterne (KD) annoncerer i dag, at de officielt igangsætter indsamlingen af vælgererklæringer som led i deres deltagelse ved Folkemødet på Bornholm. Med dette vigtige skridt går partiet for alvor i gang med forberedelserne til næste folketingsvalg.

Formand for KristenDemokraterne, Jeppe Hedaa, udtaler: “Vi er begejstrede for at starte indsamlingen af vælgererklæringer og engagere danskerne i vores politiske projekt. KD er det eneste parti, der ser på samfundet med familien som hovedlinse. Vi har vores værdisæt centreret omkring familien og vi er fast besluttet på at sikre, at værdier om menneskeværd, frihed, forvalterskab og næstekærlighed skal være grundlaget for dansk politik.”

Ved at samle vælgererklæringer håber KristenDemokraterne at demonstrere støtte og opbakning fra en bred vifte af den danske befolkning som deler deres vision om et samfund baseret på kerneværdier med familien i centrum. Vælgererklæringerne er en afgørende forudsætning for, at partiet kan blive opstillingsberettiget til næste folketingsvalg.

KristenDemokraterne vil være til stede ved Folkemødet på Bornholm for at møde borgerne, lytte til deres bekymringer og præsentere deres politiske dagsorden. Partiet vil arrangere debatter, musiske indslag, banko og andre interaktive begivenheder for at engagere folk i meningsfulde samtaler om de udfordringer, samfundet står overfor.

Ved indsamlingen af vælgererklæringer håber KristenDemokraternes formand, Jeppe Hedaa, at danskerne vil få øjnene op for det ’nye’ KD: ”Vi er et værdibaseret parti, og vi vil et samfund, hvor familien er i centrum, hvor friheden er værnet, og hvor fællesskabet styrkes. Desværre må vi bare sande at politik for de danske familier er en decideret mangelvare inde på Christiansborg. Det er derfor vi nu igangsætter indsamlingen af vælgererklæringer, for der brug for et parti som vil give mere tid, frihed og tryghed til de danske familier.”