feb 7, 2023

Skolemateriale og KDU på vores hjemmeside

KD – KristenDemokraterne har brugt vinteren til en masse praktisk benarbejde, ud over alle vores øvrige aktiviteter. Dette har inkluderet opdatering af hjemmesiden her, hvor der løbende er sket forskellige tilretninger af indhold og udformning. Men på det seneste er der også udrullet lidt større, nyt indhold også, som vi gerne særligt vil fremhæve her.

Som svar på de løbende henvendelser vi får fra skoleelever, studerende og skoler, så har vi nu oprettet en særlig sektion på på hjemmeside, som vi kalder Skoleweb. Her har vi lavet et område, hvor man kan finde et hurtigt indblik i vores historie, ideologi og politik. Det er også muligt at downloade grafisk materiale, ligesom der er mulighed for at sende uddybende spørgsmål eller bede om at få enten et interview eller besøg af en KD’er.

KDU, KristenDemokratisk Ungdom, vores ungdomsorganisation, er også kommet på vores hjemmeside. Her er kommet en kort præsentation af både KDU og ledelsen, ligesom der er mulighed for at kontakte KDU og melde sig ind og blive en del af fællesskabet. Løbende opdateringer fra KDU kommer på deres Facebook-side, som også er linket til fra det nye område.

Du kan finde de nye områder via menuen øverst på vores sider, ligesom du kan klikke dig direkte ind i de nye områder, ved at klikke på en af de to knapper til højre på denne side.

KristenDemokraternes Landskontor
Sorøvej 1 | 4291 Ruds Vedby
Tlf. 33 27 78 10 (kl. 10-15) | Email: kd@kd.dk
Bankkonto: 5470-2037886